Auteur Topic: nieuwe techniek voor brouwen  (gelezen 1305 keer)

javaboon

  • Administrator
  • Jr. Member
  • *****
  • Berichten: 52
  • Karma: +1/-0
    • Bekijk profiel
nieuwe techniek voor brouwen
« Gepost op: september 28, 2016, 07:19:23 am »
Het gaat om een cavitatie methode, je hoeft dan niet meer je mout te schroten en de opname van de zetmeel in het water is vele malen beter dan huidige techniek. 

Lees hier hoe dat gaat:

http://www.pbs.org/wgbh/nova/next/physics/extreme-temperature-and-pressure-remove-an-entire-step-of-the-beer-brewing-process/?utm_medium=N%2FA&utm_campaign=nova_next&linkId=29255090

O-Tempora

  • Newbie
  • *
  • Berichten: 6
  • Karma: +0/-0
    • Bekijk profiel
Re: nieuwe techniek voor brouwen
« Reactie #1 Gepost op: september 29, 2016, 01:16:54 am »
deze?   https://www.technologyreview.com/s/602464/this-technology-is-about-to-revolutionize-beer-making/
De werkelijkheid is dát wat, als je stopt met erin te geloven, niet weggaat.